h1

Mello? Eller Caprice?

09 mars 2013

Ikväll är det Mello på TVn. Men på en annan kanal kan vi också titta på en gammal OD-caprice från typ mitten av 80-talet. Eric Ericsson. OD – många ansikten känner vi igen. Fast de är nog lite äldre idag. Tage Danielsson är så oerhört suverän. Vi fick uppleva honom alldeles för kort. Mycket igenkännande. Och vi inser att även vi nog är lite äldre idag.

Nu har vi ju sett denna OD-caprice tidigare. Både live och på TV. Och eftersom här inte finns någon trollunge hemma som vill se Mello så kan vi ju zappa runt lite som vi vill. Då blir det alldeles lagom med Mello och lite annat läckert emellanåt. Dessutom får vi ju ständig uppdatering av det mest väsentliga i Mellon via FB av andra som är mer tittartrogna.

Några favoriter har vi ju iallafall i Mellon. Av lite olika skäl. Ravaillacz för att de vågar driva med sig själva och genren. Av kärlek till musiken och schlagern. David Lindgren av lite andra anledningar. Och Louise Hoffsten! Vem som vinner – jo, det kanske är viktigt – för en del. Men fler av låtarna kommer säkert att leva kvar – oavsett om de vinner eller inte.

Fast så här långt är nog kvällens höjdpunkt Euphoria, med Loreen och körer från Manillaskolan och Adolf Fredriks musikklasser. En totalupplevelse! Ett av de finaste orden på teckenspråk jag vet är tycka om, älska. De ”uttalar” den med sådan känsla och harmoni! Vackert! Läckert! Mäktigt!

Vem som vinner Mellon ikväll? Ja, det ser ut att vara tämligen öppet så här långt. Men med zappandets möjligheter har det varit en musikaliskt trivsam kväll.

Och lite har jag allt hunnit sticka. Men pluggandet har det inte blivit så mycket med… Nya friska tag i morgon…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: