h1

Linnea

06 juli 2012

Linnea Henriksson, eller ”Idol-Linnea” för somliga, sjöng ikväll på Kafé Rotundan i Halmstad. Liten utomhusscen i en av Halmstads parker. Inte så att vi brukar följa Idol, men eftersom vi känner hennes mormor så var vi lite nyfikna då, när hon sjöng i TV i Idol en rad fredagkvällar. Först mest lite pliktskyldig, men sedan med mer och mer nyfikenhet och ”vill-lyssna-mer”. Hon stack ut, utmanade, lite krävande, spännande.

Under vintern har det dykt upp musik från LInnea lite då och då. Lite mer samlat skulle komma sen. Sen blev det alldeles innan sommaren. Så vi har fortsatt att lyssna och smaka på det hon bjudit på. Några låtar har krävt lite mer lyssnande. Någon har gått rakt in i hjärtat. När sommaren kom så ville vi gå och lyssna på henne ”på riktigt”. Förra fredagen i Falkenberg blev det för mycket motstånd – Svensktoppen nästa OCH ösregn&åska. Så ikväll styrde vi bilen mot Halmstad, trollpappan, jag och en av trollungarna. Så långt från TV och Idol. Nära, värme, personlighet. Fortfarande, eller kanske ännu mer krävande, men ack så spännande. Regnet höll sig undan hela tiden. Mysigt, avskalat. Det ska bli så oerhört roligt att få fortsätta att följa denna kvinna som inte valt mainstreamfåran utan går sin alldeles egen väg.

För övrigt är det helt okej med lite lagom rufs och lugg långt ner i ögonen. Inte bara hos Loreen. Fast mitt hår börjar ju bli allt mer grått förstås…

LInnea sjunger den finaste – Dansa med mig.

Något bra youtubeklipp på Dansa med mig hittade jag inte, men istället får ni hålla tillgodo med denna mer vemodiga pärla.

Annonser

One comment

  1. Hade velat vara där 🙂Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: