h1

Fångad i stormvindar

09 december 2011

Just nu känner jag mig lite som att vargen står utanför mitt hus och frustar för att se om det går att komma åt oss. Det viner och knakar för fullt överallt. Och det blåser inte jämnt heller utan det kommer vindbyar som slår till med ordentlig kraft från håll där man minst anar. Växthuset verkar dock stå kvar. Inte så dum idé att hänga upp bling-bling i växthuset. För så länge bling-blinget hänger helt stilla kan vi lita på att växthuset står alldeles stadigt…

Och vi har ju fortfarande ström och det är varmt inne i vårt hus. Men så tar vinden tag i huset så det knakar och brakar överallt. Plåtarna nedanför fönstren skallrar och det viner skorstensrör och spisfläkt. Att ta sig ut i detta vädret är inte lockande ett dugg. Usch! Kallt! Rugg! Så nu boar vi in oss i stugvärmen och hoppas att vi vaknar upp till en morgon där vinden mojnat och solen strålar från en renfejad himmel. Först mitt på dagen imorgon behöver vi sticka ut näsan genom dörren.

Men snälla vind – du behöver ju inte härja så hårt med husen hela tiden. Kan det inte vara skönt att vila sig lite ibland från allt blåsande och frustande?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: