h1

Biljettsläpp

27 september 2011

Nu är det dax att köpa biljetter till Artister Spelar för Livet, en gala för cystisk fibros. På Cirkus i Stockholm måndagen den 26 mars 2012. Igår släpptes biljetterna på www.ticnet.se.

Så för den som vill få möjligheten att vara med om en magisk kväll och samtidigt stödja forskningen kring sjukdomen cystisk fibros, så är detta ett suveränt tillfälle. Babben Larsson som konferencier, Jessica Folcker, Martin Stenmarck, Lill-Babs, Mojje och John Houdi och en och annat till.

Och vill man sitta bra, så att man kan se och höra allt, då gäller det att vara ute i tid med sitt biljettköp. Artister Spelar för Livet, en gala för cystisk fibros 2012.

Jag kommer att vara där, tillsammans med familj och vänner. Men vi ryms många fler. Så passa på möjligheten att båda få uppleva en fantastisk galakväll samtidigt som du gör en god insats för livet.

Annonser

2 kommentarer

  1. […] eller CF 500 till 72901 (glöm ej mellanslag mellan CF och beloppet). Dessa bidrag samlas in via en gala för CF – Artister Spelar för Livet, som jag också skriver om ibland på min […]


  2. […] med sjukdomen cystisk fibros är att ge ett bidrag om 50 kr, 100 kr, 200 kr eller 500 kr till Artister Spelar för Livets SMS-kampanj genom att sms:a meddelandet CF 50, CF 100, CF 200 eller CF 500till 72901. (glöm […]Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: