h1

En levande teater!

08 augusti 2011

Nu går vi in i sista veckan för Teatervinden. Lite vemodigt känns det allt. Nya upplevelser, nya erfarenheter, nya människor vi lärt känna. Och om en dryg vecka så kommer allt att vara ihopplockat. Om det blir mer teater för sonen får framtiden utvisa. Men han har lärt sig en hel del om både ett och annat under denna sommar. Och vi med.

Aldrig trodde jag att jag skulle tillbringa ett antal sommarkvällar bakom scen med en plåstertejprulle i högsta hugg. Några kvällar har skurmoppen blivit mitt trogna sällskap. Arbetsterapeutränderna går aldrig ur – ”dom ramlar väl inte” (fallprevention ni vet). Bäst att moppa bort allt regnvatten som skådespelarna lämnat efter sig när de springer in i baracken för att byta om… Påminna – ramla inte, spring inte, se dig för, du hinner! Och så mera myggbyten och klädbyten. Tejp överallt. Fläta och fixa till. Ibland lätt röja någon kaotisk klädhög så att den inte blir omkringrörd av nästa som springer förbi. Påminna en rumpnisse eller en småkarlsson om att det nog är läge att byta om NU! Att komma in på scen i Karlssonskjorta och svarta leggings är nog inte helt okej. Inte att springa in med Teatervinden t-shirt heller. Det finns en gräns för hur långt man kan pressa tidsmarginalerna. Men allra oftast flyter det på och alla vet precis vad de ska göra – leverera teater på scen, med fullständig närvaro.

Så värst mycket glitter och glamour innebär inte denna teater, mer jord och smittande glädje. Passar mig precis! Just på scenen vill jag absolut inte vara. Gärna stolt trollmamma i publiken, men platsen bakom scenen trivs jag också på. Suveränt!

Om nu någon vill få chansen att få se denna underbara teaterföreställning – Teatervinden, i sommar i Falkenberg så finns det fortfarande en chans. Kolla in via Ticnet & Teatervinden. Tre föreställningar kvar, innan denna friluftsteater packar ihop.

Annonser

2 kommentarer

  1. Det låter som du trivs, som fisken i vattnet. Härligt!


  2. […] bloggen fick sådan fart i somras är mycket Teatervindens förtjänst, som gav så oerhört mycket inspiration. Det kommer jag att leva på ett bra tag […]Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: