h1

Artister spelar för livet!

22 mars 2010

Ikväll gäller det. På Chinateatern – Artister spelar för livet. En gala för cystisk fibros. Det handlar om att samla in pengar till forskning men också om att nå ut med kännedom och kunskap om sjukdom och livsvillkor till många andra, som inte av nöd behövt lära sig. En annan vinstfaktor är den känsla av gemensam manifestation som finns när vi får vara med om detta tillsammans. På Facebook – ska du till Stockholm? och vi ses på Chinateatern.

Kvällen och arbetet inför den ger också en möjlighet till brobyggande mellan människor. Vår gemensamma intresseförening, RfCF, Riksförbundet Cystisk Fibros, samlar ett antal regions- och länsföreningar, spridda över hela landet. Vi har möjlighet att mötas vartannat år, och i mindre omfattning däremellan. Här får vi ytterligare en chans att samlas runt en  gemensam och oerhörd viktig angelägenhet. Med all respekt för Stockholmsföreningen som gör ALLT jobb. För min del har det inneburit att jag lärt känna fler underbara människor runt om i landet. Tack för att ni finns!

Och vilka artister sen, som ställer upp så här. Själv har jag störst förväntan på Björn Skifs, dotter pratar mer om John Houdi, som gjorde ett bejublat framträdande för två år sedan. Mäktigt! Sponsorlistan är inte uschlig den heller!

Väl mött i kväll på Chinateatern i Stockholm – Artister spelar för livet!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: